Mareq Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Wczoraj pogrzebałem sobie w menu serwisowym mojej sanwy i znalazłem, że da się przełączyć na 8 kanałów tylko co dalej.. Poszukałem sobie troszkę w necie ale nic nie znalazłem poza tym, że ktoś odkrył to co ja. Jest jakaś możliwość faktycznego powiększenia liczby kanałów, czy np. ta aparatura ma wspólny soft z RD8000 i tylko dlatego jest taka pozycja w menu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Czy menu serwisowe jest i też w VG6000?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 7 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Podejrzewam, że tak. To chyba podobna konstrukcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniol310 Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 możesz napisać jak weszłeś w menu serwisowe?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 szłem łąką, kwiaty pachły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 U mnie jest tak: - wyłączasz nadajnik - dajesz przełącznik kanału klap do góry - naciskając jednocześnie klawisze F-MODE i END załączasz nadajnik nadajnik wyda jedno piśnięcie a ekran będzie pusty - przełączasz przełącznik klap i na ekranie masz napis SVC (jesteś w menu serwisowym A teraz ostrzeżenia, które w zasadzie powinny być na początku: Nie biorę odpowiedzialności co namajstrujesz w swoim nadajniku. Najpierw poczytaj co piszą ludzie w sieci. Zmiana każdego ustawienia musi być świadoma. Czytałem, że niektórzy musieli swoje nadajniki po zabawie wysyłać do serwisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniol310 Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 mój nadajnik pokazuje błędnie napięcie na akumulatorach i chcę przestawić sygnalizacje napięcia niskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 mój nadajnik pokazuje błędnie napięcie na akumulatorach i chcę przestawić sygnalizacje napięcia niskiego Jakie masz akumulatory? Czym i jak je ładujesz? Jakie napięcie pokazuje? Nie dziw się że nadajnik pokazuje niższe napięcie akumulatora względem napięcia mierzonego miernikiem podczas nieobciążonego pakietu. Najczęściej w takich sytuacjach to sam pakiet jest już w nie najlepszej dyspozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.