Tomek12345 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Ja zamówiłem mode 2 14 stycznia, ale właśnie jak zobaczyłem ten minus to anulowałem zamówienie i jednak sobie mode 1 wezme, bo przerobić to jest 10 min. No nic poczekam chyba, bo serw hxt900 nadal nie ma a już mi się nie chce na nie czekać, więc kasa zostanie to wezmę drugą apkę jak coś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICHAL_1100 Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Sprawdź dokładnie ustawienia konta. Ponawiam pytanie. Jakie powinny być ustawienia? W dalszym ciągu nie mogę dodać modelu :evil:. Dodałem za to dwa pakiety po 2200, gdy przechodzę do opcji płatności otrzymuję taką wiadomość: Total Li-Po capacity: 4400mAh - czymś to grozi, czy to tylko informacja? I jeszcze numer telefonu: początek 0048, 48, czy jeszcze coś innego. Za każdym razem wyskakuje mi * z przypomnieniem o wpisaniu poprawnego numeru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 W koszyku nie możesz mieć przedmiotów z różnych magazynów (np. HK i DE). Czasami nie można w jednej przesyłce umieścić większych pakietów LiPo razem z modelem. Należy wtedy rozdzielić przedmioty. Nr tel.: +48 xxxxxxxxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICHAL_1100 Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 1. mam tylko przedmioty z HK (nawet jak wrzuciłem do koszyka model jako pierwszy przedmiot, też wyrzuciło mi powyższą formułę) 2. mam 2 pakiety po 2200mAh - bez modelu, na razie go sobie odpuszczę (da radę?) 3. nie mogę wstawić + (w polu z numerem jest nieaktywny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 1. mam tylko przedmioty z HK.... Klikasz w: Modify personal information Masz ustawione:COUNTRY: POLAND ? Jak masz, to pisz do supportu, niech rozwiążą ten problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 3. nie mogę wstawić + (w polu z numerem jest nieaktywny)Ja mam jednak bez plusa, w takim formacie 48xxxxxxxxx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornelitoo Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Bez problemu dodałem go do koszyka. Najtańsza wysyłka to 34,76 $ A jeżeli chodzi o nr telefonu to zamiast + wpisujesz 00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielinskijanek Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 *Czy jesli ja zamawiam produkty, ktore w nazwie nie maja nawiasow z de itp. to oznacza ze zamawiam z chin? jesli z chin to co jest z tym vatem czy clem... nie zastanawialem sie nad tym, ale tak duzo osob o to pyta a nie moge znalezs konkretnej odpowiedzi... czy jesli zamawiam z chin i na moim koncie wychodzi ze razem z przesylka mam do zaplacenia xxx many to dokladnie tyle mam do zaplacenia i nie interesuja mnie zadne cla, vaty itp.? vat przykladowo juz jest wliczany w ta przesylke? *Jak jest z tymi bateriami ja chce zamowic 2200mah ... moge? *Czy dziala to male okinko do zminiania walut na stronie? (w dolnym lewym rogu strony hk), poniewaz jak chce placic za moje zakupy w euro to wychodzi mi przykladowo 100euro do zaplacenia. Nast. ja aby porownac z pln przelaczam w tym menu na walute pln i po zatwierdzeniu zmiany waluty pokazuje mi sie glowna strona i widze ze mam pozniej do zaplacenia 150 tylko przed cena wg. mnie powinno byc pln a jest jakies "au" (sprawdzilem ze chyba aud to dolar australijski) ale z jakiej paki przelicza mi na dolar australijski jesli przed chwila wybrana przeze mnie waluta jest 'pln' , czy to cena jest w pln?? ale chyba powinna byc troche wieksza jesli w euro wychodzi 100 a w pln tylko o 50wiecej czyli lacznie 150!? to cos mi tu nie pasuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piant Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Może ktoś pomóc odnośnie tego http://pfmrc.eu/index.php?/topic/24227-rwd-5-skazoo-kolejny/page__st__40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICHAL_1100 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Panowie, potrzebuję zorganizować szybką przesyłkę z NL - zamówienie około poniedziałku (nie posiadam PayPala i na tą chwilę nie mam możliwości założenia). Poratuje ktoś swoim kontem (najlepiej z okolic Bydgoszczy). Info proszę na priv. Dzięki EDIT: NIEAKTUALNE - POMOC OTRZYMAŁEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi