Skocz do zawartości

Model jet odrzutowy: połowa prędkości dźwięku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj rafał.k

Czy możesz podać więcej szczegółów.

Lotnisko z którego ja korzystam(Rudniki k. Częstochowy) staje się coraz mniej przyjazne dla modelarzy :lol: wiadomo komercja coraz więcej statków powietrznych i coraz mniej przestrzeni dla modelarzy.

Lotnisko Muchowiec jest dla nas bardzo ATRAKCYJNE SUPER MODELARZE!!!!!!!!!!!, ale jest jeden mały problem STRASZNIE zniszczony pas.

Opublikowano
Witaj rafał.k

Czy możesz podać więcej szczegółów.

A więc tak lotnisko powstaje w Bobrownikach powiat Będziński na terenach gminy jest to inicjatywa modelarzy za własne pieniądze i im więcej członków tym lepiej. Jest to teren usytuowany na górce oddalony od zabudowań mamy podpisaną zgodę na użytkowanie i jak na razie dobrą atmosferę w terenie . Teren wyrównany trawa posiana ja namawiam na budowę betonowego pasa startowego , może się uda .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ps. Moderować postów nie mam zamiaru więc kolejne zgłoszenia też sensu nie mają

Ale błagam poprawcie chociaż temat, to chyba nie będzie dla nikogo ujmą, że się w temacie błąd ortograficzny zlikwiduje.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.