toom07 Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Filmik z tegorocznych mistrzostw europy F3J. Zrobiony przez Turków, więc prawie tylko ich tam widać no ale coś jest Na filmie dwa błędy im się wkradły, po pierwsze nie ma naszego teamu wymienionego na rozpoczęciu a dwa to że oczywiście przekręcili moje nazwisko. No ale nie oni pierwsi i chyba nie ostatni na międzynarodowych zawodach http://www.youtube.com/watch?v=2rS29tX8T1o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris13 Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Ale za to było Ciebie widać. Gratulacje za doskonały wynik na zawodach. Widać na filmie jak konkurenci doskonale przygotowani przyjechali na zawody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 W sumie jakby ktoś zza granicy, po pijaku, jąkający się z wadą wymowy przeczytał FRANK powinno wyjść coś na zasadzie mniej więcej na kształt prawie że Frąk Ale swoją drogą - na Węgrzech byłeś chyba też Frank... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toom07 Opublikowano 25 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 A nie, w tytm roku na Węgrzech byłem już odpowiednio zapisany bo jak dostałem matryce to zobaczyłem że źle zapisali, wysłałem im maila i poprawili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekr Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 toom07, Co by dużo nie gadać Poland było i przyjemnie mi się oglądało ten filmik i mile łechce dumę, że rodak się w tej śmietance znalazł. Brawo!. Jednak prąd do wyciągnięcia szybowca jest najprzyjemniejszy i jestem jego gorącym zwolennikiem, tyle, że to już takie moje zboczenie. Gratuluje i pozdrawia Cię twój imiennik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi