sebka34 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 witam mam kadłub od motoszybowca "dostałem w prezencie" lecz po małym krecie wkleiłem w uszkodzone miejsce styropian i szlifując go doprowadziłem do kształtu jaki posiadał kadłub a mianowicie dziób kadłuba. Chciałbym teraz go zalaminować mam żywice kupić chcę włókno szklane 45g. lecz nie wiem jak się do tego zabrać. Proszę o poradę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universal Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Ja również bym się przyłączył do pytania ponieważ pękł mi kadłub od zuni tam gdzie łączy się z prentem węglowym czy jak to się mówi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=31720&postdays=0&postorder=asc&start=60 Tutaj masz chyba najlepiej opisaną i obfotografowaną relację z naprawy kadłuba laminatowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 30 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 dziekuje bardzo za przesłany link.Zawiera on potrzebne mi informacje pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi