REMUR Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Mam do zaoferowania dwa modele, Extra330s i Giles202toc. Są to modele ze zmiennym skokiem śmigła, rozpiętość około 3m. Jeśli znajdą się chętni to proszę pisać, chętnie się podzielę. A tu jego możliwości. http://www.youtube.com/watch?v=WslopXs4Nl8 Nowość Edytuj film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palacz1996 Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Też bym prosił :wink: bartekpalarczyk@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Też się chętnie pobawię :] maciej_100@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 priv dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafitxt Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Witam. Jeśli można to ja też grafitxt@poczta.onet.pl Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadic Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Jeżeli można: bartekm.matyjaszczyk@gmail.com polecałbym jednak wrzucić to na jakiś serwer, niż sie bawić z wysyłaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Coś chyba on kiepsko ma odwzorowaną fizykę lotu, w zawisie w ogóle nie używasz sterów, a w szczególności lotek, a model się nie obraca. W zawisie odwróconym coś on też za spokojny. Wnioskuje to tylko po filmie, nie latałem nigdy modelem 4d, a na pewno nie 3m spaliną bo takie raczej jeszcze nie istnieją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wspinacz1 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 To i ja poproszę grzegorz1387(@)wp.pl Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 , a na pewno nie 3m spaliną bo takie raczej jeszcze nie istnieją. hmm chyba o czymś nie wiem...... :shock: :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 To pokaz mi 3m 4D.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 2,6m co prawda, ale zawsze cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REMUR Opublikowano 8 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Nie myślałem że będzie tylu chętnych, więc wstawiam na serwer. https://rapidshare.com/files/845933458/Modele_4d.rar Mam kilka modeli 4d o rozpiętości do 1m, lecz osobiście wolę latać czymś większym, (nie ma to nic wspólnego z kompleksami) dlatego postanowiłem stuningować coś większego. Padło na nie ze względu na ich sylwetkę, lecz na dobrą sprawę można to zrobić z każdym innym modelem. W oryginale silniki faktycznie są spalinowe, lecz tu wymieniłem je na elektryczne, pozostawiając dźwięk silnika spalinowego. W zawisie odwróconym jest spokojny, lecz w pierwszej fazie lotu, oczym zdążyli się niektórzy zorientować. Jeśli komuś nie odpowiadają realia lotu to proponuję zakładkę "Edit aircraft" lub pogrzebać w pliku "tmd". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 To pokaz mi 3m 4D.... Przecież Ppompka napisał 3m 3D 2,6m co prawda, ale zawsze cos http://vimeo.com/26271559 w mojej głowie świta pewien pomysł - głowica od 450 i 1.2m model :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadic Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 1.2m model :jupi:Masz na myśli jakiś konkretny model? :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Malker napisał/a: To pokaz mi 3m 4D.... Przecież Ppompka napisał 3m 3D Oczywiście w zamyśle miałem model do 4D tylko nie ta cyfra mi się kliknęła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 1.2m model :jupi:Masz na myśli jakiś konkretny model? :twisted: extrę i głowicę z t-rexia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 To działaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi