golasek Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Witam. Mam pytanie czy można gdzies znaleśc zamienniki do tego modelu Heli RC (Volitation 9053 Double Horse) i czy pasują czesci od innych modeli tej seri np: 9101 lub inne. Pozdrawiam Hubert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 http://www.germanrc.com.pl/pl/c/Double-Horse-Volitation-9053-9101-SkyRider-XL/77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golasek Opublikowano 9 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 może bardziej sprecyzuje bo chodzi mi dokładniej o elektronike odbiornika gdyż znalazłem ją ale jest dośc droga a znalazłem tanio ale jej nie ma na magazynie:/ a i jeszcze jedno czy te płytki musza sie tak szybko przepalać?? zaraz po pierwszym locie poszedł mi dymek i efekt tego jest taki że pomimo wyłączonego odbiornika i heli śmigła sie same kręcą wystarczy podpiąc do zasilania i na nic nie reaguje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 No cóż... tandeta tak właśnie wygląda. To tylko duża zabawka, choć może robić wrażenie. Trzeba się pogodzić z wadami, lub wymienić na coś innego. Zainteresuj się Big Lamą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi