pbrys Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Mój pierwszy model, kupiłem go jako RTF, latam nim - latałem od czerwca tego roku do dziś ... Padło serwo SW i pech chciał że przy schodzeniu w dół, klasyczny kret i nie ma co zbierać. Elektronika sprawna (poza 1 serwem) i tu moje pytanie co byście proponowali kupić pod ten zestaw. chciałbym jakiegoś elektro szybowca może trochę większego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Skrzydła masz chyba całe. Dorób po prostu nowy kadłub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbrys Opublikowano 9 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 niestety nie bo u podstawy oba są pęknięte może coś takiego Ventus albo Phoenix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 niestety nie bo u podstawy oba są pęknięte może coś takiego Ventus albo Phoenix Ventus - miałem, kupiłem - zapomnij :twisted: Phoenix - może być ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbrys Opublikowano 9 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 a co z tym Ventus-em nie tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Wiotki, jak założysz serwo do wysokości to skręca cały ogon, to wysuwane podwozie niby fajne, ale jakoś tak dziwnie pracuje. Ogólnie w skali 1-10 daję 3. Phoenix zaś wykonany ciut lepiej - ocena 6-7 pkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 A np. Cularis -->http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=19120 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 A np. Cularis -->http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=19120 ? Ale my mówimy o ciut większym od 1,5 m -> tzn 2 -2,3 m Cularis (2,6m) - owszem - polecam - ale to już ciut wyższa półka i cenowa i "umiejętnościowa" ( o jakościowej nie wspominając ) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbrys Opublikowano 10 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 trochę przy drogi a ja modelarstwo traktuję jako dobrą zabawę, a do tego nie potrzeba od razu BMW, myślę że Phoenix będzie dobrym rozwiązaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artu Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Jeśli zadowoli Cie coś mniejszego, to zajrzyj tutaj -> Ikar Centrum Modelarstwa. Czasami można tam wyczaić prawdziwą okazję Na przykład FOX-y 1,8m są już od 170zł... A robiąc sobie "KIT-a" z części, model Masz za 165zł (FOX części zamienne)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbrys Opublikowano 11 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Witam, czy Model szybowca FOX firmy Hype w rozpiętości 1,8 mbędzie dobrym wyborem, czy da się nim polatać też spokojnie czy to taki narwany szybki akrobat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi