Skocz do zawartości

extrim 3d żyleta, wiatr - buuuum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i stało się..

Po 80 lotach od poczatku września (latałem średnio) codziennie po dwa razy rozwaliłem extrima.

Było tak:

Założyłem nowe śmigło do extrima (10x5 apc style). Model latał szybciej i miał nie złego kopa.

Wystartował beczki, loty na plecach, harier- tego dużo bo ostatnio nauczyłem się i mi się strasznie spodobało :lol:, aż myśle że mimo silnego wiatru bo 6 m/s spróbuje dotknąć ziemi lecąc na żylecie. Wchodzę opadam jestem 20 cm nad ziemią i nagle powiem wiatru strącił mi go na prawą stronę więc ja SW w górę, ale niestety było już sporo za późno.

Naprawić się da, ale wcześniej mimo wylatatacych już bardzo dużo godzin był nówka sztuka, no a teraz jak ja to pokleję to konstrukcja straci i to dużo...

Fotki:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Opublikowano

Nie uważasz ze bez sensu jest porównywanie extrima z park masterem? To całkiem inne modele, chcesz objechać extrima to zaproponuj sensową alternatywę :wink:

Katana mini od PA?

Opublikowano

nie zgodzę się :D

Katana z Pa tylko lepiej wygląda, extrim lata lepiej ;p

Może coś bliżej na ten temat? Co do extrima to niestety ale jest to próchno. Lata dość sympatycznie ale model raczej jednorazowego użytku.

Opublikowano

Mój po kraksie wyglądał tak samo poszedł do pieca :(

pocieszające ;d

Myślę ze go odbuduje bo to pierwsza kraksa a nawet spoko mi się nim latało.

Wyzbieralem z miejsca katastrofy ;] wszystkie części poskleja się oklei kadłub i będzie latał jeszcze. ;d

Panie Sławku. Słyszalem te opinię co do katany z PA. Temat jest także poruszony w temacie o extrimie.

Opublikowano

Mam wesele obok domu, więc przyszedlem o 20 i skończyłem extrima (musze zaraz wracać na oczepiny... ;d )

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Jeszcze folię naciągne ale to jutro..

Tyle w temacie :D

Chyba że będzie następne buumm :shock: ;]

Opublikowano

Nie wina zdjęcia tylko podwozia które przechyla model w prawo :D

Dziś oblatalem extrima. Musiałem dać 2 kliki trymerem w dół na wysokości. Po za tym lata jak latał :)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.