Łukasz K. Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 No i stało się.. Po 80 lotach od poczatku września (latałem średnio) codziennie po dwa razy rozwaliłem extrima. Było tak: Założyłem nowe śmigło do extrima (10x5 apc style). Model latał szybciej i miał nie złego kopa. Wystartował beczki, loty na plecach, harier- tego dużo bo ostatnio nauczyłem się i mi się strasznie spodobało , aż myśle że mimo silnego wiatru bo 6 m/s spróbuje dotknąć ziemi lecąc na żylecie. Wchodzę opadam jestem 20 cm nad ziemią i nagle powiem wiatru strącił mi go na prawą stronę więc ja SW w górę, ale niestety było już sporo za późno. Naprawić się da, ale wcześniej mimo wylatatacych już bardzo dużo godzin był nówka sztuka, no a teraz jak ja to pokleję to konstrukcja straci i to dużo... Fotki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Dlatego sprzedałem extrima i kupiłem parkmastera Nie żałuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 13 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 co racja to racja. Jak bym tak parkiem przywalił to bym podkleił wręge silnikową i latał dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Extrim to klocek i na żylecie sie strasznie słabo trzyma. IMO trochę przechwalony jest ten model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Nie uważasz ze bez sensu jest porównywanie extrima z park masterem? To całkiem inne modele, chcesz objechać extrima to zaproponuj sensową alternatywę :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Nie uważasz ze bez sensu jest porównywanie extrima z park masterem? To całkiem inne modele, chcesz objechać extrima to zaproponuj sensową alternatywę :wink: Katana mini od PA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 13 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 nie zgodzę się Katana z Pa tylko lepiej wygląda, extrim lata lepiej ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 słyszałem dokładnie to samo :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Mówiłem!? " Lukasz nie szalej tak bo go rozwalisz" haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 14 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 haha, a no tak ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARIUS1 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Mój po kraksie wyglądał tak samo poszedł do pieca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 nie zgodzę się Katana z Pa tylko lepiej wygląda, extrim lata lepiej ;p Może coś bliżej na ten temat? Co do extrima to niestety ale jest to próchno. Lata dość sympatycznie ale model raczej jednorazowego użytku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasw328 Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Mówiłem!? " Lukasz nie szalej tak bo go rozwalisz" haha Do odważnych świat należy :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 15 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Mój po kraksie wyglądał tak samo poszedł do pieca pocieszające ;d Myślę ze go odbuduje bo to pierwsza kraksa a nawet spoko mi się nim latało. Wyzbieralem z miejsca katastrofy ;] wszystkie części poskleja się oklei kadłub i będzie latał jeszcze. ;d Panie Sławku. Słyszalem te opinię co do katany z PA. Temat jest także poruszony w temacie o extrimie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Mówiłem!? " Lukasz nie szalej tak bo go rozwalisz" hahaA co to za radość latać bez szaleństw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 15 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Powli do przodu ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 15 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Mam wesele obok domu, więc przyszedlem o 20 i skończyłem extrima (musze zaraz wracać na oczepiny... ;d ) Jeszcze folię naciągne ale to jutro.. Tyle w temacie Chyba że będzie następne buumm :shock: ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadic Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Może to wina zdjęcia ale ogon jest jakby skrzywiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 16 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Nie wina zdjęcia tylko podwozia które przechyla model w prawo Dziś oblatalem extrima. Musiałem dać 2 kliki trymerem w dół na wysokości. Po za tym lata jak latał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi