ECO400 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Witam. Kupiłem kilka silników Aeolian C2830 i na prośbę niektórych userów wstawiam film z testów tych silników na watt meterze. Wynik wyszedł całkiem zadowalający ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Silniki bardzo fajnie wyglądają i spisują się w modelu...znaczy spisywały. Na dwa oba uszkodziły się bardzo szybko. Co prawda moje to C3530. Sklep jakoś też bardzo szybko wycofał ofertę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 14 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 no zobaczymy jak to będzie w moim przypadku. Kupiłem 5 do testów licząc się z tym że jakieś super nie będą jak za tą cenę. A powiedz mi czy Twoje silniki się popaliły czy może pozacierały? Ja swoje kupiłem na ebayu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi