Marcinmb Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 mam pytanko...jaki pobór prądu ma silnik GWS 400??mam mozliwosc kupna regulatora 11A i nie wiem czy nie bedzie za słaby....oto link do tego silnika...- http://modele.sklep.pl/product_info.php?cPath=27_54&products_id=338 Ps.prosze o szybka odpowiedź.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 11A i nie wiem czy nie bedzie za słaby Na styk, bo zobacz sobie tabelki dla EPS400C przekładnia 2,67:1 (EPS400CCS): http://www.aeromicro.com/eps400cref.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 5 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 czyli jednym słowem-wystarczy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 czyli jednym słowem-wystarczy?? Jednym słowem to się nie da odpowiedzieć. Wszystko zależy od zasilania i założonego śmigła. Kupujesz silnik z przekładnią o ogólnej nazwie EPS400C. Rozmiarów przekładni jest bardzo dużo, ale ta z tamtaj strony to rozmiar C (2,67:1). Poszukaj wartości pobieranego prądu w tych tabelkach które podałem, albo gdziekolwiek indziej ale dla przekładni 2,67:1, czyli GWS EPS 400C/C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 5 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 zasilanie 7,4V a Smiglo GWS 9/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 zasilanie 7,4V a Smiglo GWS 9/5 Około 5A - regulator 11A wystarczy :wall: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 5 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 ok dzieki bo mam oferte kupna uzywanego takiego regulatora za 30 zł.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 30zł wyrzucone w błoto. Za 97 masz komplet silnik + regiel http://rcsklep.pl/index.php?cPath=50 Zdecydowanie polecam taki rozwój niż inwestowanie w zapomnianą technologię. Silnik jeśli możesz to sprzedaj,będzie mniej do dorzucenia na zakup zestawu 3-fazowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Za 97 masz komplet silnik + regiel na allegro czasem mozna znalezc zestaw silnik, smiglo i regulator za ok 70zl jesli mnie pamiec nie myli to bylo u uzytkownika 4hobby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 6 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 ale silnik juz niestey mam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 ale silnik juz niestey mam... Silnik jeśli możesz to sprzedaj,będzie mniej do dorzucenia na zakup zestawu 3-fazowego. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.