Dj. Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Witam Kolegów, proszę o podpowiedz, która z tyc aparatur jest powiedzmy bardziej przyjazna, lepsza... Obecnie mam już 6 rok itec-a eclipsa... W sumie nie narzekam, ale coś bym zmienil... Dziekuję za wszystkie odpowiedzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobra Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Osobiście mam Cockpita SX, poprzednio Cockpita MM. Jestem bardzo zadowolony z tego nadajnika, ale np. MX 16 ma dowolne przyporządkowanie kanałów, czego brakuje mi w multiplexie. Na Twoim miejscu nie brałbym pod uwagę opinii, że np. to menu jest bardziej przyjazne, a tamto nie. Ja przyzwyczaiłem się do multiplexa i każde inne nie będzie dla mnie tak przyjazne. Przeciwna będzie opinia użytkownika graupnera. Wiesz, co mam na myśli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmaverick Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 ja bym bral mx-16,Sam jestem dopiero co po zmianie aparatury i rowniez latalem na Hitec'u. Wybralem Graupner Mc-19 (1250 zł w sklepie www.) i jestem baaardzo zadowolony. 12 kanalow,5 punktowe krzywe serw, dowolne przyporzadkowanie kanalow... zastanawialem sie nad mx-16 ale za bardzo sie blyszczy i widzialem mc-12 po dwoch latach to wygladalo marnie z tym poscieranym chromem :? Sx to ponoc dobre aparatury ale dla mnie wygladają jak zabawki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.