Air Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Trochę zdjęć o tematyce raczej modelarskiej, jakie zrobiłem wczoraj w ILot (mam też inne, ale są mniej modelarskie, więc nie wrzucam) Model bezzałogowca stratosferycznego Phoenix: Drony tu, drony tam... człowiek niedługo będzie bał się otworzyć lodówkę... MicroDrones MD-1000 czy jakoś tak (w każdym razie zabawka za kilkanaście tys. euro). Bezzałogowy Statek Powietrzny Pionowego Startu i Lądowania Koliber z ITWL, czyli szumna nazwa na quadrocoptera ;] Śmigła APC, silniki też ogólnodostępne... ciekawe czy ITWL zaopatruje sięw HobbyKingu Projekt koncepcyjny samolotu Grot-2 Bezzałogowiec Nietoperz-3L - latające skrzydło z kadłubem, ciekawy dość Bezzałogowiec PR-9 Tukan Amatorski Hexacopter Buzzard Kolejny projekt, który - obawiam się - ma na celu głównie wyciągnięcie środków z UE, a realne zamiary wdrożenia do produkcji to dużo dalszy plan WB Electronics Fly Eye Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 A ja zrobiłem tylko fotkę wejścia... Potem mi wszystkie baterie do aparatu okazały się padnięte. A takie stare nie były... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Hexa pewnie Elektrona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Zgadza się, hexa Elektrona. Też byłem i widziałem: https://picasaweb.google.com/tomekrc/NocWInstytucieLotnictwa21102011?authuser=0&feat=directlink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisk8 Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Widzę ze i nasz Myszołów sie załapał na zdjecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi