Air Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 Trochę zdjęć o tematyce raczej modelarskiej, jakie zrobiłem wczoraj w ILot (mam też inne, ale są mniej modelarskie, więc nie wrzucam) Model bezzałogowca stratosferycznego Phoenix: Drony tu, drony tam... człowiek niedługo będzie bał się otworzyć lodówkę... MicroDrones MD-1000 czy jakoś tak (w każdym razie zabawka za kilkanaście tys. euro). Bezzałogowy Statek Powietrzny Pionowego Startu i Lądowania Koliber z ITWL, czyli szumna nazwa na quadrocoptera ;] Śmigła APC, silniki też ogólnodostępne... ciekawe czy ITWL zaopatruje sięw HobbyKingu Projekt koncepcyjny samolotu Grot-2 Bezzałogowiec Nietoperz-3L - latające skrzydło z kadłubem, ciekawy dość Bezzałogowiec PR-9 Tukan Amatorski Hexacopter Buzzard Kolejny projekt, który - obawiam się - ma na celu głównie wyciągnięcie środków z UE, a realne zamiary wdrożenia do produkcji to dużo dalszy plan WB Electronics Fly Eye
madrian Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 A ja zrobiłem tylko fotkę wejścia... Potem mi wszystkie baterie do aparatu okazały się padnięte. A takie stare nie były...
cobra Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Zgadza się, hexa Elektrona. Też byłem i widziałem: https://picasaweb.google.com/tomekrc/NocWInstytucieLotnictwa21102011?authuser=0&feat=directlink
chrisk8 Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Widzę ze i nasz Myszołów sie załapał na zdjecie.
Rekomendowane odpowiedzi