Irek M Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Czy są jakieś programy za pomocą, których mozna "uzdrowic" uszkodzone pliki? O co chodzi? Latałem w piątek pierwszy raz z kamerką aiptek full hd. Coś było nie tak bo film krótszy niz wynikało z czasu nagrania. Na wyświetlaczu można przejrzeć film, tak samo na TV podłączając pod HDMI. Natomiast gdy próbuję cokolwiek zrobić z nim na kompie - np kopiować to wyświetla się komunikat, że plik jest uszkodzony i bym uruchomił CHKDSK. Ściągnąłem go uruchomiłem ale coś albo robię nie tak albo moze zupełnie nie tak bo plik dalej jest "nietykalny". Chciałbym z niego w ostateczności wyciągnać jeden kadr bo wyszedł SUPER jak zwykle przypadkowo... Czy da siecoś z tym zrobic? Plik zapisany w MOV.
Vertigooo Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Pewnie jest powiązany z ''czymś'' trzeba by spróbować unlokerem jakimś ''odciąć go od tych powiązań'' i mamy wolny plik :wink: Ale informatykiem nie jestem więc może ktoś ma lepszy pomysł. Ja używam Unlocker Asystent często jednak trzeba po unlockowaniu zresetować system żeby zadziałało.
Adam_Max Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 http://www.sciagnij.pl/programy/k/Windows-Wideo-Naprawa_wideo/822/16
Irek M Opublikowano 27 Października 2011 Autor Opublikowano 27 Października 2011 Dzieki. Czyli jest nadzieja, że się uda... Chodzi o ujęcie;
Rekomendowane odpowiedzi