Irek M Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Czy są jakieś programy za pomocą, których mozna "uzdrowic" uszkodzone pliki? O co chodzi? Latałem w piątek pierwszy raz z kamerką aiptek full hd. Coś było nie tak bo film krótszy niz wynikało z czasu nagrania. Na wyświetlaczu można przejrzeć film, tak samo na TV podłączając pod HDMI. Natomiast gdy próbuję cokolwiek zrobić z nim na kompie - np kopiować to wyświetla się komunikat, że plik jest uszkodzony i bym uruchomił CHKDSK. Ściągnąłem go uruchomiłem ale coś albo robię nie tak albo moze zupełnie nie tak bo plik dalej jest "nietykalny". Chciałbym z niego w ostateczności wyciągnać jeden kadr bo wyszedł SUPER jak zwykle przypadkowo... Czy da siecoś z tym zrobic? Plik zapisany w MOV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vertigooo Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Pewnie jest powiązany z ''czymś'' trzeba by spróbować unlokerem jakimś ''odciąć go od tych powiązań'' i mamy wolny plik :wink: Ale informatykiem nie jestem więc może ktoś ma lepszy pomysł. Ja używam Unlocker Asystent często jednak trzeba po unlockowaniu zresetować system żeby zadziałało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_Max Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 http://www.sciagnij.pl/programy/k/Windows-Wideo-Naprawa_wideo/822/16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 27 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Dzieki. Czyli jest nadzieja, że się uda... Chodzi o ujęcie; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi