-arek- Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Witam wszystkich forumowiczów. Latam wszystkim za wyjątkiem smigłowców, choć nie twierdzę że kiedyś nie spróbuję swych sił i w tej kategorii. Proszę o przyjęcie mnie do swojego grona. Pozdrawiam Arek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 jakoś sie udało witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-arek- Opublikowano 7 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Przepraszam że piszę tak na raty, ale próbowałem już kilka razy do Was dołączyć ale nie pozwoliła mi na to przeglądarka inetrnetowa. Teraz już jest ok'. Pozdrawiam Arek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-arek- Opublikowano 7 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Tak! Dziekuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Witam serdecznie mego krajana i proszę o coś więcej o sobie. Jakie modeliki ulepiłeś, gdzie to czynisz, itd. No i o avatarku też nie zapomnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Cześć! Pokaż swoje modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.