ECO400 Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Kilka zdjęć z Trzebnicy. i jeszcze taka tam panorama. Oryginalny rozmiar to 16306x3092
madmax Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Cześć. Kiedy latałeś ? Z chęcią bym podszedł :-) pooglądać model i pogadać. Z Prusickiej miałem rzut beretem. Co się stało z 4 zdjęciem ? Wieża jest przesunięta . P.S. Literówka w tytule.
ECO400 Opublikowano 31 Października 2011 Autor Opublikowano 31 Października 2011 Co się stało z 4 zdjęciem ? Wieża jest przesunięta .haha, wcześniej tego nie zauważyłem. jest to składanka z 4 zdjęć i chyba coś się poprzestawiało, już usunąłem latałem dzisiaj między godz. 13 a 14
Wojtass_nt Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Z mojego punktu widzenia to żadna fotka nie jest idealna bo na każdej albo nie skupiasz się na konkretnym celu albo z kolei ucinasz jakiś fragment tego co zdaje się, że chciałeś pokazać. Bardziej się przyłóż Popracuj nad lepszym wybieraniem ujęcia, ustanawianiem celu i kadrowaniem, a będzie cacy.
Chriss Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Według mnie zdjęcia świetne, a nie jest łatwo modelem wybrać cel do zrobienia zdjęcia. Panie Wojtku, w takim razie niech Pan nas oczaruje swoimi super idealnymi zdjęciami. Czekamy
kondiz Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 To ja się zapytam, jak została stworzona panorama? Z tego co wiem to składa się takie coś z kilku zdjęć, ale wtedy aparat musi być w tym samym położeniu (idealnie) a przy sterowaniu helikopterem na takiej wysokości to jest bardzo trudne, wręcz niemożliwe.
Rekomendowane odpowiedzi