ECO400 Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Kilka zdjęć z Trzebnicy. i jeszcze taka tam panorama. Oryginalny rozmiar to 16306x3092 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Cześć. Kiedy latałeś ? Z chęcią bym podszedł :-) pooglądać model i pogadać. Z Prusickiej miałem rzut beretem. Co się stało z 4 zdjęciem ? Wieża jest przesunięta . P.S. Literówka w tytule. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 31 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Co się stało z 4 zdjęciem ? Wieża jest przesunięta .haha, wcześniej tego nie zauważyłem. jest to składanka z 4 zdjęć i chyba coś się poprzestawiało, już usunąłem latałem dzisiaj między godz. 13 a 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Z mojego punktu widzenia to żadna fotka nie jest idealna bo na każdej albo nie skupiasz się na konkretnym celu albo z kolei ucinasz jakiś fragment tego co zdaje się, że chciałeś pokazać. Bardziej się przyłóż Popracuj nad lepszym wybieraniem ujęcia, ustanawianiem celu i kadrowaniem, a będzie cacy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Według mnie zdjęcia świetne, a nie jest łatwo modelem wybrać cel do zrobienia zdjęcia. Panie Wojtku, w takim razie niech Pan nas oczaruje swoimi super idealnymi zdjęciami. Czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondiz Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 To ja się zapytam, jak została stworzona panorama? Z tego co wiem to składa się takie coś z kilku zdjęć, ale wtedy aparat musi być w tym samym położeniu (idealnie) a przy sterowaniu helikopterem na takiej wysokości to jest bardzo trudne, wręcz niemożliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Photoshop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi