Konrad CAT Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Zapraszam wszystkich chetnych do polatania na zboczu w milej atmosferze. Tu szczegoly:Bezmiechowa majowka 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjTommi Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Witam. No no brzmi to zacnie. Jak mi się uda nowego ptaka skończyć do tego czasu to postaram się być. A jak nie to najwyżej wezmę coś starego Bo tam mnie jeszcze nie było. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad CAT Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Tomku milo bedzie sie z Toba poboczyc mam ten sam dylemat, musze zdazyc do Bezmiechowej z tym wyzwaniem, bynajmniej taki jest ambitny plan, lecz pracy zatrzesienie. Fox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Konrad jedziemy całą rodziną , będziemy u Cezarego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi