lisartur Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Witam Czy ktoś z Was latał takim szybowcem DG-1000? Proszę o kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Pinkowiec? Nie wiem z jakiej to firmy ale mam ten model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisartur Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Nie to jest modela laminatowy skrzydła konstrukcyjne kryte balsą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Mialem-latałem-mam po kraxie co chcesz wiedzieć...lub co potrzebujesz. Skasowałem go z dużej wysokości bo ....zabraklo pradu...teraz zamontowalem w pozostałych modelach -"PISZCZYK"...alarm spadku napięcia jest O.K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi