GEX999 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Witam, Jaki ciąg uzyskam podłączając 2S do tego silnika ze śmigłem 9x5? Czy zna ktoś sklepy w Polsce gdzie mogę kupić tego typu silnik o ciągu pow. 340g i prądzie ciągłym nie przekraczającym 7A (chwilowym 9A)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Jaki ciąg uzyskam podłączając 2S do tego silnika ze śmigłem 9x5?Magiczna kula nic nie pokazała,ale przy tej mocy nie na szans na zmieszczenie się w tym amperażu na 2S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Właśnie ja też mam tego typu problem. Moje pakiety 350mAh mają prąd rozładowania (stały) 7A, chwilowy 8,75A i nie umiem znaleźć nic o dobrym ciągu aby napędzić halówki, ani akumulatora o dużym (jak na swoją wielkość -mniej niż 400mAh) prądzie rozładowania -12A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Ja mówiąc o prądzie 7 i 9A miałem na myśli regulator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Najlepiej to podłacz wszystko i sprawdz miernikiem natezenie pradu. Dzieki temu obliczysz pewna moc silnika na tym pakiecie,co ci juz powinno troche wyjasnic/przyblizyc. ale najwiecej to ci hamownia powie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi