Adrian Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Witam! Mam takie pytanie. Czy da sie przerobić obraz profilu ( z programu profili) na inny format? Jesli tak to jak to zrobić. Potrzebuje go do wydrukowania ale nie mam drukarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Witam!Mam takie pytanie. Czy da sie przerobić obraz profilu ( z programu profili) na inny format? Jesli tak to jak to zrobić. Potrzebuje go do wydrukowania ale nie mam drukarki. Kolego Adrianie. O ile wiem program Profili 1.1 drukuje wszystko bezbolesnie. Niestety profili 2 nie jest juz takie darmowe. Do wykonywania pelnowartosciowych wydrukow niektorych funkcji potrzebna jest wersja pelna. W akcie depseracji mozesz zawsze pokusic sie o print screen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.