marcino477 Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Witam, w jaki sposób dobiera się silnik do motoszybowca? Przypuszczalnie model będzie ważyć ok 2,5 kg a rozpiętość skrzydeł ok 3,2 m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Wejdź na stronę sklepu ABC-RC, w zakładce silniki elektryczne na samej górze wyświetlone są zasady doboru silnika. Co prawda nie ma tam motoszybowca ale jakieś rozeznanie będziesz miał zanim ktoś końkretniej nie odpowie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 x 2826/8 PULSO najlepszy w tej "parafii' tz.waga-rozmiar -cena . Mam model 2600 g - ten silnik ,śmigi 12x6 daje sobie nieżle radę...są z więkrzym kopem ale musisz wyważyć cenę i o co Ci chodzi... Obecnie cena promocyjna w "modelarni" ale kupuj w W-wie /jak chcesz więcej info -pisz PS. Sa do w/w silnika łożyska - kmpl ok. 26 zl -/ w razie kretobicia itp/ Pozdrawiam Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 W ofercie ABC są nowe silniki, mam akurat teraz w ursusie Silnik 670W 1400 KW, daje ciąg około 2500KG~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 W ofercie ABC są nowe silniki, mam akurat teraz w ursusie Silnik 670W 1400 KW, daje ciąg około 2500KG~Ale końkrety :mrgreen: jego oznaczenie to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi