modelpiotrek Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Zapraszam do zobaczenia !!! Aerotow Rybnik 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Super generalnie z jednym wielkim ALE Film w którym trzeba gmerać z głośnością aby cokolwiek usłyszeć, a w Twoim przypadku podkład muzyczny to 3x tego co używam normalnie do słuchania muzyki, jest słabym filmem Pobawiłeś się napisami ale o zwiększeniu głośności podkładu muzycznego już zapomniałeś :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Hmm może masz rację Wojtek tym razem właśnie zmniejszyłem głośność podkładu by było słychać warkot silnika itd może trochę za mocno to zmniejszyłem heh starzeję się już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjTommi Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Witam. Co do napisów to już Piotrkowi napisałem co o nich myślę A co do filmu to starałem się trafić w tą kamerę ale zawsze jakoś ta holówka wyskakiwała przed nią w górę Ujęcia wyszły dość fajne a i latało się nieźle pomimo skostniałych palcy Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Napisy są ok poza jedną literówką hehehehe Tomek zapomniał dodać że czasami celował holówką we mnie a nie w kamerę )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi