Artu Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 czyli jeszcze drobna korekta wykłonu. Skłonu, wykłon odpowiada za "skręcanie"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobUK Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Hej R2 (Artu), Dziękuję za skorygowanie tak oczywiście zgadzam się, i jdno i drugie skorygowałem, mam nadzieję, że wkrótce - kto wie, może jutro - sprawdzę czy moje korygowanie skłonowo-wykłonowe przyniosło pożądany efekt. Trochę za bardzo dmucha ostatnio. Chociaż w ubiegłą sobotę było spokojnie, nawet bardzo spokojnie. Jeśli jutro będzie na tyle spokojnie żeby sprawdzić nie omieszkam zamieścić jakichś fotek a może i jakiegoś filmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobUK Opublikowano 26 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Hej, Wprowadziłem poprawki w ustawieniach i oto efekty. na początku filmiku jest Sukhoi, w drugiej części mój wynalazek (Dwupłat). Ochrzciłem go mianem "AMBeR" a co Coś się ...ło, poprawiłem i już można zobaczyć filmik. I jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 http://www.youtube.com/watch?v=vILYTtRTYZg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobUK Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Poprawiłem, już można zobaczyć film. Adres w poście powyżej. (Ale nie ten w poście buwi777) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobUK Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Witam ponownie, Minęło trochę czasu od mojego ostatniego post/u/a, w tym czasie dokonałem poprawek i niewielkich zmian konstrukcyjnych. Wygląd AMBeR'a nieco się zmienił i poszło w kierunku lekko patriotycznym. Samolot został w dużej części zaczerwieniony (kadłub i cały ogon), reszta zmieniła kolor na biały. Do dzisiaj lata jak trzeba. Mam nadzieję, że jeszcze trochę polata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobUK Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Wreszcie znalazłem chwilę żeby poszukać zdjęcia, tak to teraz wygląda Biało-czerwony tak po polsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Bardzo ładnie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi