miksell Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Zastanawiam się nad tym z czego najlepiej wykonać połączenia okablowania FPV? Mam jakies wtyczki 4 pinowe z zaciskami, jednak nie jest to chyba idealne rozwiązanie z racji tego że przy upadku powinno się wszystko po rozłączać. Jakie stosujecie rodzaje połączeń kabli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Ja radziłbym lutować na stałe. Kamerka-osd-nadajnik mam polutowane i jest ok. Ew. goldpiny czy złącza jak od serw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miksell Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Ja radziłbym lutować na stałe. Kamerka-osd-nadajnik mam polutowane i jest ok. Ew. goldpiny czy złącza jak od serw.A są jakies odpowiedniki męskiej części takiej wtyczki? Jakiś link? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Najlepsze są złącza takie podobne jak są w balanserach pakietów, (wtyczka żeńska i męska) Abc-rc.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Ja stosuję złącza od pakietów. 2S - 3 przewody, 3S - 4 przewody. Są męskie i żeńskie. Ogólno dostępne i mocne. Np wtyki Pelikana, mają blokady przed rozpięciem. Są lekkie i pewne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miksell Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 A gdzie można kupić takie wtyczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 abcrc.pl A jak nie to poszukaj w lokalnych sklepach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 A gdzie można kupić takie wtyczki? Ja kupuję w "Modelarni" która ma też sklep stacjonarny w Krakowie. Można sobie na miejscu dobrać co akurat mają. Mimo wszystko lubię wejść do sklepu osobiście i pooglądać towar na półkach. Ze zdjęć w sieci to już nie to samo. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi