idzik15 Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Witam wszystkich, Mam na imie Michał, Mam 14 lat, Modelarstwem RC zajmuje sie juz blisko 2 lata, Zajmuję się głównie samolotami, W najbliższym czasie postaram się dodac fotki moich modeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idzik15 Opublikowano 10 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 ZApraszam także na moja stronkę http://czarnimodelerc.page.tl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 fajna stronka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idzik15 Opublikowano 10 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Fanjna stronka. Modelarnie masz fajną, a jaki porządek hoho niewielu jest takich co może sie pochwalić porządkiem na stole montażowym Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idzik15 Opublikowano 11 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 nie zawsze mam taki porzadek po robocie zazwyczaj jest wszytsko porozrzucane :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.