Arni Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 witam mam problem z regulatorem Sky Wing 60A taki jak tu http://www.ec21.com/offer_detail/Sell_Sky_Wing_60A_Brushless--10559340.html , chodzi mi o to że silnik na li-polu 7,4 v pracuje na pełnej mocy a jak podepnę li-pol 11,1v to pracuje jakby na połowie obrotów i tak jak by przerywa silnik park 480 kV m1450 .z góry dziękuje za rady . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekmagda3 Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Mam ten sam regulator - musisz zaprogramować napięcie wchodzące do regulatora czyli jak podepniesz 11,1V to 3 celi lipo , nierówna praca silnika to raczej musisz przeprogramować timing.Jak byś potrzebował instrukcji programowania daj znać . Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Ale te regulatory mają przecież autodetekcję więc czemu musi programować na dane "s" pakietu? Posiadam co prawda 80A ale bez żadnego programowania podpinam 3s i 4s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekmagda3 Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Według instrukcji autodetekcja jest tylko do NiMH , lipo trzeba programować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 cześć tomek podesłał byś mi tą instrukcje bo moja się gdzieś zapodziała? powalczę z tym timingiem możne to coś pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi