idzik15 Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Witam, Pytanie skierowane do modelarzy z trójmiasta i okolic. Gdzie latacie :?: Ja na lotnisku w BORSKU (raj dla modelarzy) i na polu koło RENKU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Kilku modelarzy z trójmiasta przyjeżdża do Linowca koło Starogardu Gdańskiego. http://www.ksmrc.vdl.pl/viewpage.php?page_id=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrKR Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Ja na "swoim polu " w Skrzeszewie k/ Żukowa. 54°18'7.07"Płn. 18°21'16.86"E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krall Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Ja na "swoim polu " w Skrzeszewie k/ Żukowa. 54°18'7.07"Płn. 18°21'16.86"E Cześć A duże masz to swoje pole? Ja w okolicach Kartuz jeszcze nic godnego na zrobienie lotniska RC (bo łąk jest sporo) nie znalazłem niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrKR Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Ok 3h - niestety na "prawdziwe lotnisko" to zbytnio sie nie nadaje, (długo leżało odłogiem i zarosło) Ale jak dla mnie dopiero "uczącego się latać" to może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Tylko 130km do gdanska. Moze sie uda dzis I jutro polatac na klifach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klif5 Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Nie polatasz na klifach wieje zachód itak ostatnio ciągle.Jeśli już to w krynicy morskiej na kierunek nord z odchyłkami. kierunek wiatru sprawdz na http://www.umgdy.gov.pl/pium/jednostka?menuId=4142&kodJednostki=rxm59jacv2.rsc9w4acv1&id=15161 http://www.puck.meteo.com.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idzik15 Opublikowano 13 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 A kiedy przewidziane jest następne spotkanie modelarzy w Korne kolo Kosciezyny albo w Linowcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 W ten weekend sa tam zawody modelarskie ;-) Klasa F3K i F6D więcej na www.f3k.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 W Linowcu modelarze latają w każdy weekend - chyba że pogoda na to nie pozwala Wszystkie informacje są na stronie można też oczywiście zapytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.