sznajdi Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Witam Nie bardzo wiem czy to dobry dział, nie ogarniam jeszcze całego forum... Poszukuję informacji na temat śmigła do samolotu Oriole, jaki ma rozmiar. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Tu masz coś http://anmar-market.com.pl/sklep/smiglo-samolotu-oriolefreebird-p-574.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Jeśli chcesz dokupić zamiennik a masz drugie całe to możesz zmierzyć jego parametry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sznajdi Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Jakbym miał drugie śmigło, to nie było by tematu. Na razie nie mogę go zmierzyć. Więc chciałem wspomóc się Waszą radą, bo w necie też nie mogę znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi