sławek Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Wpadł mi w ręce silniczek (na fotce po lewej) nigdzie nie mogę namierzyć opisu ,jedynie co wiem (bo widać że ma 1450kv. Dla porównania obok postawiłem Emaxa . Ktoś mi pomoże i zna parametry tego silnika?? PS etykieta firmy CARSON ale na bank to nie jest producent a silnika tego nie znalazłem na ich stronie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 To silnik z modelu Eurofighter w wersji ze śmigłem pchającym.Kto dla nich robił nie mam pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sławek Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Idąc twoim tropem namierzyłem takie informacje : APC 8x6 REG.25A Zasilanie 3S Wyglada na "oko" że te wartości są poprawne dla tego silnika ale: jaki ciąg można uzyskać (realny) i czy możliwe że może być zasilany przez 4S (tu chyba sam sobie odpowiem-za cienkie przewody by mógł hulać na taki prądzie) ale....zawsze można zapytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi