sławek Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Nie sprawdzałem innego smigła bo efekt pochyłu od smigła występuje tylko przy starcie-widac było takie wachnięcie więc to mi nie przeszkadza ( i przy gwałtownym dodaniu gazu ) gorzej z zadzieraniem-trzeba opuścić silnik bardziej w dół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr T. Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Mniam... Taki jak by "ćwierć ćwierci" makiety Piękny samolocik. A czy mógł bym dowiedzieć się jakie wyposażenie w nim gości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sławek Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 To co sie znalazło w szufladzie - TP 2410-09 pakiecik 3s 1300 i trzy 9gramowe serwa i w zasadzie mogłem śmiało na tym wyposażeniu zrobić większy model......latał by wtedy bardziej "nobliwie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi