kwi@tek Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Co sądzicie o tym http://allegro.pl/titan-450-rtf-smiglowiec-dla-odwaznych-zobacz-film-i1958711443.html może ktoś się skusił czekam na opinie pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi1973 Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 No miałem zamieścić linka, ale raczej w "nieciekawych" ofertach.. :twisted: A czemu..? Ano temu, że po pierwsze - Polak z natury jest podejżliwy, - po drugie - cena która jest zasugerowana - jest niższa niż zakup u producenta, a do tego gośc nie pobiera opłaty za przesyłkę.. Coś tu śmierdzi na odległość. Poza tym - jak widziałeś - modele są jeszcze w Chinach.. Może nawet jeszcze nie wyprodukowane - o ile w ogóle :mrgreen: Jak dla mnie to ściema dla naiwnych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 http://allegro.pl/titan-450-rtf-smiglowiec-dla-odwaznych-zobacz-film-i1950506571.html tutaj sprzedał juz 3 szt. komentarze też ma w miarę pozytywne (jedynie na co się części osób skarży to długi czas oczekiwania). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwi@tek Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Mimo wszystko nie wytrzymałem i kliknąłem :rotfl: zobaczymy co z tego wyniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARIUS1 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Marcin daj znać jak dotrze przesyłka ,pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwi@tek Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Oki Darku według sprzedawcy ma być między 16 a 20 grudnia sam jestem ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Może od razu poprowadzimy dyskusję w temacie co zrobić jeśli jednak helikopter nie przyjdzie? 8) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekxxd Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 ja, chyba, też zaryzykuje. A co tam najwyżej będziemy zakładać sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 ja też zaryzykowałem :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Samobójcy ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Aj tam od razu samobójcy, to "tylko" niecałe 300zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 "elektryczny zdalnie sterowany smiglowiec dla odwaznych" - Dość dwuznaczne... a nawet wieloznaczne... Dla odważnych czyli nie bojących się latać śmigłowcem RC i robić nim akrobacje? Dla odważnych w sensie - nie bojących się oberwać odłamkami, kiedy ta chińszczyzna za 250 zł się rozleci na kawałki w locie? Czy dla odważnych czyli nie bojących się stracić 250 zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 licze na to ze wystawiał ta aukcje jakiś pracownik i kalkulator zrobił mu psikusa pewnie wyleci za to z roboty :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlmtb Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Nie chcę tu wprowadzać defetyzmu ani czarnowidztwa, ale sam penetrowałem dalekowschodnie wytwórnie ogólnie pojętych modeli latających, ale powiem wam, że za tego typu helikopter wraz z radiem to nawet w cenie zakupu wyjdzie lekko drożej. A gdzie transport, podatek VAT, cło. Cło na tego typu zabawki to 6% liczone od sumy łącznej, czyli koszt zakupu + koszt transportu. Ponadto podatek VAT naliczany jest od sumy tych opłat. Zliczając to wszystko razem wychodzi, że zakup tego cacka u źródła wyniósł około 50 USD a gdzie zysk sprzedawcy? Nasuwają się następujące wnioski: 1. Albo to pomyłka w cenie, 2. albo niezły przewał, 3. albo cud ekonomii , 4. albo to po prostu sprzęt jednorazowego lotu. Mimo wszystko życzę nabywcom udanych lotów i wierzę, że to pierwszy z podanych powodów jest odzwierciedleniem tak korzystnej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 konto ma gosciu zawieszone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 współczujemy kolegom :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 uff dobrze że jeszcze nie zapłaciłem... i co teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 tylko czemu tak pozno teraz trzeba czekac bo nie wiadomo do konca czmu usuneli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 ja zaplacilem :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwi@tek Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Ja też zapłaciłem ale dostałem wyjaśnienie Witam serdecznie Z uwagi na bezpodstawne zawieszenie konta(zapewne dzialania nieuczciwej konkurencji) nie jest obecnie prowadzona sprzedaz. Czekam na wyjasnienie sprawy od Allegro. Nie wiem co jest powodem zawieszenia mojego konta. Prosze o cierpliwosc Zakupione i oplacone przedmioty zostana doreczone terminowo miedzy 16-20 grudnia Pozdrawiam zy-brilliant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi