Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No miałem zamieścić linka, ale raczej w "nieciekawych" ofertach.. :twisted: A czemu..? Ano temu, że po pierwsze - Polak z natury jest podejżliwy, - po drugie - cena która jest zasugerowana - jest niższa niż zakup u producenta, a do tego gośc nie pobiera opłaty za przesyłkę.. Coś tu śmierdzi na odległość. Poza tym - jak widziałeś - modele są jeszcze w Chinach.. Może nawet jeszcze nie wyprodukowane - o ile w ogóle :mrgreen:

Jak dla mnie to ściema dla naiwnych..

Opublikowano

"elektryczny zdalnie sterowany smiglowiec dla odwaznych"

- Dość dwuznaczne... a nawet wieloznaczne...

Dla odważnych czyli nie bojących się latać śmigłowcem RC i robić nim akrobacje?

Dla odważnych w sensie - nie bojących się oberwać odłamkami, kiedy ta chińszczyzna za 250 zł się rozleci na kawałki w locie?

Czy dla odważnych czyli nie bojących się stracić 250 zł? :)

Opublikowano

Nie chcę tu wprowadzać defetyzmu ani czarnowidztwa, ale sam penetrowałem dalekowschodnie wytwórnie ogólnie pojętych modeli latających, ale powiem wam, że za tego typu helikopter wraz z radiem to nawet w cenie zakupu wyjdzie lekko drożej. A gdzie transport, podatek VAT, cło. Cło na tego typu zabawki to 6% liczone od sumy łącznej, czyli koszt zakupu + koszt transportu. Ponadto podatek VAT naliczany jest od sumy tych opłat. Zliczając to wszystko razem wychodzi, że zakup tego cacka u źródła wyniósł około 50 USD a gdzie zysk sprzedawcy?

Nasuwają się następujące wnioski:

1. Albo to pomyłka w cenie,

2. albo niezły przewał,

3. albo cud ekonomii ,

4. albo to po prostu sprzęt jednorazowego lotu.

Mimo wszystko życzę nabywcom udanych lotów i wierzę, że to pierwszy z podanych powodów jest odzwierciedleniem tak korzystnej ceny

Opublikowano

Ja też zapłaciłem ale dostałem wyjaśnienie Witam serdecznie

Z uwagi na bezpodstawne zawieszenie konta(zapewne dzialania nieuczciwej konkurencji) nie jest obecnie prowadzona sprzedaz.

Czekam na wyjasnienie sprawy od Allegro.

Nie wiem co jest powodem zawieszenia mojego konta.

Prosze o cierpliwosc

Zakupione i oplacone przedmioty zostana doreczone terminowo miedzy 16-20 grudnia

Pozdrawiam

zy-brilliant