pulo29 Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Witam nazywam się Paweł, mieszkam w Bolesławcu i zajmuje się modelarstwem od 3 lat. Latam głownie elektrykami, bo mam narazie tylko taki sprzęt, ale mam również 2 modele spalinowe i jak tylko uzbierają się fundusze to będą i spaliny:) a to nastąpi w bliskiej przyszłości :D:D. To narazie tyle witam wszystich modelarzy i pozdrawiam. Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 witamy bolesławiec....gdzie to jest??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pulo29 Opublikowano 11 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 To taki 45-ciotysięcznik na Dolnym Śląsku 40 km od Zgorzelca a jakby co to 100km na zachód od Wrocka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 daleko od katowic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pulo29 Opublikowano 11 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Będzie ze 300km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 uuuuuuuuuu szkoda bo miałbym modelarza w moim wieku gdzies blisko!!!! :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 niemozliwe ze 300km bo tyle to mam do warszawy..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pulo29 Opublikowano 11 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Jak to nie możliwe mam na komputerze taki program co pokazuje odległości między miastami i jest dokładnie 298km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozuszek Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 milo ze ktos z okolic zgorzelca pozdrawiam edit. moze sie zgadamy razem polatamy pisz na gg albo pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.