cubars Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Mam pytanie jak w temacie, posiadam plany modeli z silnikami spalinowymi, a chciałbym zamontować tam silniki elektryczne, bo spalinkami nie zajmuje się już od ładnych paru lat. Czy jest jakiś sposób lub tabele które w prosty sposób pokazują jak zastąpić silnik spal. elektrycznym? Chodzi o silniki do 15cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Zbuduj model, zważ go, dobierz silnik elektryczny ciągiem i prędkością powietrza za śmigłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Zbuduj model, zważ go, dobierz silnik elektryczny ciągiem i prędkością powietrza za śmigłem.Czy to przykład by coś pleść byle plesć :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Chyba potrafisz w moich myslach czytac.To jedynie najsłabsza z moich wad :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubars Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 no i już mniej więcej wiem, dzięki mr.jaro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Nie rozumiem oburzenia. Chciałem zaznaczyć ze silnik dobiera się ciągiem ale nie tylko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Tabelka z pierwszym przybliżeniem: http://www.electrifly.com/powersystem/glow-to-brushless.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Nie rozumiem oburzenia. Chciałem zaznaczyć ze silnik dobiera się ciągiem ale nie tylko... A ja owszem, rozumiem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubars Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 a teraz to już dostałem dokładnie to czego szukałem dzięki hubert_tata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi