leszek_c Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Sam koniec mi sie podobal, jak sie Anglo wkurzyl bo przegral. Jego wypowiedz powalila mnie na deski, haha [vimeo]http://vimeo.com/32768803[/vimeo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Walka jest nie ważna http://sport.onet.pl/kickboxing-mma/walka-mariusza-pudzianowskiego-uznana-za-niewazna,1,4935519,wiadomosc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniello Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Zwycięstwo jak Mateusz napisał zostało anulowane. POWÓD: jeden z sędziów pomylił nazwiska zawodników... Zastanawiam się, jak można w taki sposób olać sprawę- sędzia z pewnością zgarnął astronomiczną kwotę za to że siedzi na :ass: przez zaledwie kilka godzin, a nawet nie wie, kto jest kim na ringu, choć kilka minut wcześniej miała miejsce oficjalna prezentacja zawodników. ...Widać był bardzo zainteresowany galą...ale to tylko taka moja, nic nie zmieniająca opinia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek_c Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 A mi sie wydaje, że Pudzian opłacił sędziów na swoją wygraną, ale że później zorientowali się, że może z tego wyjść niezła afera, ogłosili że to pomyłka. Pudzian już w pierwszej rundzie dostał niezłe lanie, więc sam byłem w szoku, że oglosili go zwyciężcą. Widać bylo to po jego twarzy, tą pewność zanim oglosili wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Nie ma to jak fascynowac sie tym, jak dwoch kolesi obija sobie mordy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 To była jakaś walka? :wink: Szkoda tylko że Maciej odsłonił się jak dziecko zaraz na początku walki - wyraźnie był jakiś rozkojarzony przy okazji zapodam filmik........ Swoją drogą po co mu to .......... facet ma skończone studia , ma stałą dobra robotę .... ale chyba każdemu czasem brakuje adrenaliny i szybszego bicia serca.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek_c Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Heh, moj szwagier jest decentem a uprawia Muay Thai i dobry jest w tym i w tym jak uczy na uniwerku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 imo KSW to nie sztuka walki tylko coś w rodzaju tańczących gwiazd na tvn a te gwiazdy wcale tancerzami nie są :] reasumując jedna wielka maszynka do robienia kasy :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek_c Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Prawda:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi