Cimek Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 No to panowie, że nie daleko mam w sumie dość fajne zbocze i gościnnie mogę tam pojechać, to sobie "rodzę" Alulę z "Kasetonów" Fajny biały "depron" który nie jest zbyt ciężki, tylko problem ,że jest wąski ,ale co za problem Parę zdjęć , zapewne pod wieczór dam zdjęcia gotowej, a w weekend możliwe że filmik z "rozdziewiczenia" Z tego materiału model jest tworzony Znalazłem w sumie dawno, dawno temu przez przypadek taki fajny biały ,gładki z dwóch stron "Aka, depron" Płyta 1,30zł ,więc tragedii nie ma Wyciąłem ,dokleiłem A reszta tak wygląda Parę jeszcze wzmocnień ,aby środek ciężkości był bardziej na przodzie Kocham węgiel! A profil ? hmm zrobię CDR "Co ręka dała" Zobaczymy jak to będzie furgać (czyt. Latać) ew. troszkę tego białego pięknego coś zostało, więc się sklei drugą z odpowiednim profilem. Zdjęcia okropne, bo światło do... :ass: No ale gotowy model będzie w "HD" jak i oblot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 cos zdjęcia sie nie wyświetlaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Tak, tak, zaraz to naprawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadic Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Gdzie zakupiłeś ten materiał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Wiesz co, specjalnie do Chorzowa nie przyjedziesz Ale poszukaj w hurtowniach styropianu ,bądź sklepach z panelami/kasetonami akurat to co ja mam jest 4mm . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Będzie latać jak dasz lotkę podniesioną, bo tak sobie o to nie ma opcji. Alula ma samostateczny profil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Owszem Pawle, po prostu chcę zobaczyć jak taka "pseudo" alula będzie latała A tu tadam! Wersja v1 gotowa Sztywna jest jak diabli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi