bubu2 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Rafal B., Zwichrzyć tzn. zwichrzyć-prościej sie nie da. A wychylić to wychylić. To nie to samo. Uzywajmy poprawnej nomenklatury, szczególnie w odniesieniu do początkujących. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastergame Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Rafal B., Zwichrzyć tzn. zwichrzyć-prościej sie nie da. A wychylić to wychylić. To nie to samo. Uzywajmy poprawnej nomenklatury, szczególnie w odniesieniu do początkujących. pzdr. Zwichrzenie geometrzyczne... Czyli hmm... powierzchnia odniesienia wraz z odległością od kadłuba zmienia się jej kąt natarcia. Mylę się czy mam rację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cacu24 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Już wolę wersję pana moderatora. Więcej z niej rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michau Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 :shock: Nie ma takiej klasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Przy prawidłowo zrobionym modelu to raczej by hali zabrakło. Co da tobie czy jest taka klasa, czy nie ma jeżeli i tak nie chcesz poszukać i skorzystać z żadnych planów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cacu24 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Ja gdziekolwiek napisałem że nie chcę budować modeli z planów? Chyba nie (a jak tak to chciałem żeby nie było). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi