Palacz1996 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Wybiera się ktoś? http://www.magazyngitarzysta.pl/muzyka/newsy/8657-guns-n-roses-w-przyszlym-roku-w-polsce.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Ja najprawdopodobniej będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sak122 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Ja będę , gdzie mozna nabyc bilety? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Było głosowanie. Nie wiem dlaczego nie wybrali Erica Claptona. Guns n roses bez Slasha to nie to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadic Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 A kto zagra zamiast Claptona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 A jaki potrzeba pakiet do Quada, żeby starczyło na nagrywanie całego koncertu? :twisted: :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Policz sobie ile prądu ciągnie jeden silnik, pomnóż x4. Przyjmując, że koncert będzie trwał 2,5h, to pomnóż x2,5 i wyjdzie ci liczba Ah akumulatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 A kto zagra zamiast Claptona? OMG (nie, to nie nazwa zespołu). Policz sobie ile prądu ciągnie jeden silnik, pomnóż x4. Przyjmując, że koncert będzie trwał 2,5h, to pomnóż x2,5 i wyjdzie ci liczba Ah akumulatora Serio uważasz, że madrian zadał pytanie na poważnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Nie, nie uważam, żeby to było na poważnie, dlatego też przy mojej odpowiedzi było " " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Nie, nie uważam, żeby to było na poważnie, dlatego też przy mojej odpowiedzi było " " Czyli musisz staranniej dobierać emotikony, jeśli już je stosujesz bo " " raczej można odczytać jako radość ze swojej genialnej wypowiedzi czy ogólny dobry nastrój, niż żart, przy którym bardziej pasowało by " " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi