Skocz do zawartości

skradziono ar8000 dsmx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Juz się poczta łasi na paczki z HK ? Szkoda ze takie firmy nie wkładaja GPS trakerów, wolal bym doplacic więcej a sledzic cały czas i potem to odesłac.

Pewnie jakis modelarz pracuje juz na Celnym, no i sobie otworzył. Na twoim miejscu to bym nie pisał tego posta, tylko dał ogłoszenie ze kupię. Po drugie - to masz ich NRy-seryjne ze chcesz dochodzic ze to twoje ?

Opublikowano

Pewnie jakis modelarz pracuje juz na Celnym, no i sobie otworzył.

A ja na twoim miejscu nie nazywał bym złodziejem kogoś, kto mógł nawet nie uczestniczyć przy oprawie paczki. Ale jak to w życiu bywa, ten najwięcej szczeka, co sam coś ma na sumieniu.

Życzę ci aby ciebie też nazwano bezpodstawnie złodziejem.

Opublikowano

Wszyscy wyluzować !

przy okazji - złodzieje kradną bo zawsze się znajdzie chętny by kupić tanio bez zadawania pytań...

jest popyt to i jest podaż - proste

może należy zaczynać od siebie zamiast sie ciskać ?

Luz panowie

Opublikowano

Pewnie jakis modelarz pracuje juz na Celnym, no i sobie otworzył.

A ja na twoim miejscu nie nazywał bym złodziejem kogoś, kto mógł nawet nie uczestniczyć przy oprawie paczki. Ale jak to w życiu bywa, ten najwięcej szczeka, co sam coś ma na sumieniu.

Życzę ci aby ciebie też nazwano bezpodstawnie złodziejem.

Jasne, poczta nigdy nie winna. Mowa tu ogólnie o odziałach co to mają styczność fizycznie z zawartością paczki .... Panie Listonoszu - Doręczycielu, czy jak wolisz.
Opublikowano

w trackingu rzekomo mi doręczono, a paczka jest z vatem i nie z azji... Więc ktoś jest złodziejem, a ja tylko proszę o cynk, świat jest czasem mniejszy niż sie wydaje....

Opublikowano

Skoro paczka nie jest z azji a Ty nie potrafisz nawet normalnie opisać problemu kto miał dostarczyć tę przesyłkę , jakim kurierem szła itd itd to co sie dziwisz takim odpowiedziom?

Sprawa jest prosta jak drut- żądasz od przewoźnika potwierdzenia rzekomego doręczenia

oraz kopii pokwitowania przez Ciebie jako odbiorcy i zawiadamiasz prokuraturę .

mają dwie sprawy potencjalnie - kradzież przez przywłaszczenie mienia oraz sfałszowanie Twojego podpisu

Zaginęła paczka dostarczana przez GLS - podobno ją odebrałem . zawiadomiłem prokuraturę o wspomnianych 2 zdarzeniach wezwali grafologa i ten stwierdził że podpis nie był złożony przezemnie, łatwe proste ...

dziś jest 8 grudnia i ciekawe czy siedzisz w domu i biadolisz czy cokolwiek zrobiłes w tym kierunku ? Za chwilę okaze się że pokwitowanie odbioru "zagineło przewoźnikowi "a że w kilku firmach nie jest to dokument ścisłego zarachowania to masz pozamiatane .

Takie sprawy załatwia się po cichu i natychmiast !

Powodzenia -obyś odzyskał swoją własność

Opublikowano

Jarku ja tylko opisałem jak to załatwiłem ...

Generalnie 90% zamawiam za pobraniem - jeśli dostawca zawali z terminem dostawy - można nie odebrać :wink: , Jeśli przesyłka zaginie to nie nasz koszt....

Ale nie zawsze się tak da . Bo gdybyśmy wiedzieli że się przewrócimy to zawczasu byśmy się położyli

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.