bandi Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Witam jak w temacie materiał duraluminium PA6 fotki pozdrawiam Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Podoba mi się precyzja wykonania. Coś podobnego chyba mnie czeka, bo w mojej żarce aku słabe. Ale mam jedną uwagę. czy podwyższona waga akumulatorka nie wpłynie na łatwiejsze spadanie z cylindra? Czy sprężyna to utrzyma, żeby nie wpadała w śmigło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 wiecie Co ? ten zaskobnik moglby bys na kabelku a fajka na swiece.. wygodniej przy tej masie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandi Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 nie jest wszystko super Sprężyna została wymieniona na dużo dużo mocniejszą sprawdziłem to i super trzyma polecam gorąco bo szczerze zawsze kombinowałem z baterią na kablu i musiałem mocować kable od żarnika do akumulatora poprzez gumę z dętki też dobry był pomysł bo nie musiałem bateri i kabli trzymać w rękach ale teraz mam fachową żareczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Depesz Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 A ja polecam wersję Lipol, lekka bardzo wydajna, można kupić TUTAJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Bardzo fajny, tylko że za tę cenę można mieć przyzwoity panel startowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Depesz Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 To prawda, ale po co mi dwa panele?? :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi