bandi Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Witam jak w temacie materiał duraluminium PA6 fotki pozdrawiam Darek
krankor Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Podoba mi się precyzja wykonania. Coś podobnego chyba mnie czeka, bo w mojej żarce aku słabe. Ale mam jedną uwagę. czy podwyższona waga akumulatorka nie wpłynie na łatwiejsze spadanie z cylindra? Czy sprężyna to utrzyma, żeby nie wpadała w śmigło?
robraf Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 wiecie Co ? ten zaskobnik moglby bys na kabelku a fajka na swiece.. wygodniej przy tej masie
bandi Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2011 nie jest wszystko super Sprężyna została wymieniona na dużo dużo mocniejszą sprawdziłem to i super trzyma polecam gorąco bo szczerze zawsze kombinowałem z baterią na kablu i musiałem mocować kable od żarnika do akumulatora poprzez gumę z dętki też dobry był pomysł bo nie musiałem bateri i kabli trzymać w rękach ale teraz mam fachową żareczkę
Depesz Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 A ja polecam wersję Lipol, lekka bardzo wydajna, można kupić TUTAJ
bzik4 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Bardzo fajny, tylko że za tę cenę można mieć przyzwoity panel startowy.
Depesz Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 To prawda, ale po co mi dwa panele?? :rotfl:
Rekomendowane odpowiedzi