mkrawcz1 Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 95 PLN w żadnym wariancie Ci nie wyjdzie :-) IMHO musisz wybrać wariant II (modelarstwo, ja nie widzę w OWU ograniczenia masy modelu) i sumę gwarancyjną wg uznania, ja wybrałem: Opcja II zakres rozszerzony o amatorskie uprawianie sportu: narciarstwo, snowboard, nurkowanie, modelarstwo, narty wodne, wakeboard, windsurfing, kitesurfing. - limit odpowiedzialności do sumy gwarancyjnej, maksymalnie 1 000 000 PLN (dotyczy amatorskiego uprawiania sportu). Suma gwarancyjna wariantowo: 2. 1.200.000 PLN - składka - 115 PLN (od osoby) +35 PLN wpisowe do PSP,czyli łącznie 150 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Ja też Wychodzi na to, że pojawiła się w końcu fajna i sensowna oferta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 E to ja podziękuję :/ i szukam dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Problemem dla mnie nie była tyle cena ubezpieczenia, co kwota odpowiedzialności. Tutaj jest 4x tyle co w innych wariantach, dodatkowo za 2/3 ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 E to ja podziękuję :/ i szukam dalej. Powodzenia Ja szukałem i taniej nie znalazłem (zwróć uwagę na OWU i wyłączenia w nich). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 mkrawcz1 możesz mnie pokierować krok po kroku co mam zrobić jak chcę się dopisać do tego samego ubezpieczenia?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 mkrawcz1 możesz mnie pokierować krok po kroku co mam zrobić jak chcę się dopisać do tego samego ubezpieczenia?? Nie do mnie pytanie, ale odpowiem: Zapisujesz się do PSP, zapisujesz się do ZEFIR, wybierasz ubezpieczenie - i już. Tutaj jest opisane krok po kroku: http://psp.org.pl/in...128&lang=polish Bartosz Dostaniesz "certyfikat ubezpieczenia OC użytkownika statku powietrznego" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Ok. Założyłem wsio, wybrałem opcję OC rozszerzonego za 70zł. I teraz co dalej? Muszę czekać na jakiegoś maila z danymi do przelewu? Będę mieć później na papierze potwierdzenie o wykupieniu ubezpieczenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 tak, dostaniesz mail z danymi na 35 zł i 70 zł. Ja zadzwoniłem do agenta (nr jest podany) i dostałem skan mailem w ciągu kilku godzin. Papierowe przyszło po kilku dniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Więc czekam niecierpliwie na te maile ale i tak jestem zdenerwowany, że nie przyszły od razu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Dawno mnie nie było... Spokojnie, to ludzie obrabiają, a teraz długi weekend :-) Skan ubezpieczenia dostałem po 2 dniach od wpłaty, potem oryginał pocztą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi