PROTON Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 przesiądzie się na rowery i nimi przez miesiąc jeździ do pracy W moim przypadku będzie to 45 km w jedna stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Mój sposób na drogie paliwo http://forum.arbiter.pl/viewtopic.php?t=1050 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capriman Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Tylko 1000zł za silnik troche zniechęca poza tym to bardzo mi sie podoba twój rowerek:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 1000zł to mnie cały rower nie kosztował Za silnik ze sterownikiem dałem mniej niż 600zł. Poza tym jeśli zamienić samochód na rower przy np. dojazdach do pracy 25km w jedną stronę, to 1000zł zwraca się w 3 miesiące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiSon Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 1000zł to mnie cały rower nie kosztował Za silnik ze sterownikiem dałem mniej niż 600zł. Poza tym jeśli zamienić samochód na rower przy np. dojazdach do pracy 25km w jedną stronę, to 1000zł zwraca się w 3 miesiące To co mnie boli najbardziej w tym, to komfort. Wszystko pieknie ladnie do momentu deszczeu. Jak jezdzilem do pracy motorem, to pokonanie w deszczu [w prognozie nic o nim nie bylo, a rano piekna pogoda] 25km jest strasznie nieprzyjemne a do tego niebiezpieczne. Wiadomo cos za cos. Na krotsze dystanse idealna sprawa. Na dalsze -skuter, ktory jest mysle jedna z najlepszych alternatyw. Ekonomiczny, w miastach najszybsza forma transportu. Daleki dojazd do pracy niestety tylko samochodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi