robertus Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Dwa lata temu zrobiłem żyrandol w pokoju syna. Szukałem czegoś oryginalnego, skończyło się, że zrobiłem sam. Nie mogło być nic innego jak samolot http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=7545 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 :shock: :shock: Bardzo ladny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 NO No... ładniusi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podem89 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Świetny pomysł. Wykonanie też niczego sobie :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Świetny pomysł i wykonanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Ooo, nie kliknąłem powiadamiania a tu tyle wazeliny Dzięki, dzięki. :oops: Samolot jest ze sklejki, zasilany 12V na dwa halogeny 35W Rozpiętość 75cm Długość 80 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 a nie myślałeś żeby wykorzystać ciepło od tych marnych prądożernych halogenów do poruszania śmigłem? rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Nie, ale myślałem jeszcze nad czymś takim. Lampa z wentylatorem na suficie i dorysowany widok samolotu w nurkowaniu. Np jak to http://www.edcheung.com/album/album04/fan/fan.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi