Pawlo_j23 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Miałem ten sam problem.. jak już zacząłem robić kadłub to znalazłem dwie takie powgniatane płyty w praktikerze ale stwierdziłem że najpierw spróbuję ze zwykłym styro :] Powodzenia w budowie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekkrol1998 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Witam mam pytanie a może ktoś ma takie płyty do odsprzedarzy,a propo easy glidera zacząłem budować kadłub i jeszcze go nie skończyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel_Kaszëbë Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 darekkrol1998, i jak jakieś postępy w pracach?? Ciekaw jestem jak to będzie wyglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekkrol1998 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 witam na razie zacząłem kompletować elektronikę i rozrysowywać plany Pozdrawiam Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel_Kaszëbë Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 witam na razie zacząłem kompletować elektronikę i rozrysowywać planybędę śledził temat, mam nadzieję że "zapału" wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi