Malker Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Cześć, odkryłem nie dawno (wczesny jestem), że na HC są śmigła węglowe. Zastanawiam się nad takim: http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__15316__TCF_28X10_High_Precision_Carbon_Fiber_Sport_Propeller.html Czy ktoś coś wie o tych śmigłach?? Raczej wolał bym wypowiedzi osób, które latały/latają na nich i mają porównanie ze śmigłami: - Bambula - Fiala - Mejzlik - Vess - Biela Czekam na odpowiedzi Pozdrawiam i przy okazji, życzę wszystkim Wesołych i spokojnych Świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zapomnij o nich sa niebezpiecznie. Sam widzialem 2 smigla po locie. De facto sie rozpadaly. Idealnie sie nadaja tylko do powieszenia na sciane lub przerobienia na zegar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Podejrzewałem, że będzie taka opinia Napisałem tak tylko informacyjnie, żeby się dowiedzieć co i jak z nimi bo mnie ciekawość zżerała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Boogiemu chodzilo chyba o te węglowe że są niebezpieczne.. Za Vessa gwarantuję jak i Fialę również. Korzystam też z Hawków i całkiem przyzwoite śmigła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Chodzilo tylko o wylacznie o te chinskie TCF- koledzy zrezygnowali z ich stosowania po tych przypadkach. Mialem Fiale, Vessa oraz Biele i problemu nie bylo, ale te chinskie to jakies nieporozumienie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi