Skocz do zawartości

Turnigy 9x - problem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nadal to samo. Zmienilem revers gazu i regiel nad sie nie "loguje". Jakies inne propozycje ??

Uszkodzony regulator... :roll: Na pewno podpinasz na 3 kanał :?:
Opublikowano

Zauważyłem, że pikanie wydobywa się z silnika, a nie z regulatora, a po jakiś 2 min tego pikania regiel byl ciepły i to nawet mocno ciepły. Podłączam inne kanały - wszystko działa.

Trymery wszystkie wyzerowane.

Opublikowano

Zauważyłem, że pikanie wydobywa się z silnika,

Bo tak ma być :crazy: ,kliknij menu i wejdż na display zobaczysz 3 kanał jak idzie za drążkiem,może być przestawiony na subtrimie.Musisz to wszystko wyzerować i dopiero spróbowac zaprogramować regulator :jupi:
Opublikowano

W display na wychylenia drazkow działa tylko lotki, SW, SK i gaz nie reaguja, jak ruszam drazkami...

edit.

Podlaczylem wszystko pod odbiornik (wszystkie serwa) i tylko lotki reaguja na stery, nic wiecej. Co sie dzieje ?

Opublikowano

JA NIC NIE ROBILEM Z TA APARATURA BO NIC NIE WIEM.

Nie zmienailem ani mode ani reversow ani zadnych innych USTAWIEN bo nie umiem nawet. Dalem 400 zl za apke ktora nie dziala, tyle wiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.