zipek Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Może i nie modelarski film ale ujęcia są prze piękne i nienawidzę tych ludzi z całego serca za to co robią... http://www.sadistic.pl/piloci-mysliwcow-vt96671.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moriq Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 nienawidzę tych ludzi z całego serca za to co robią... a to dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipek Opublikowano 24 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Bo ja nigdy tak nie polatam :cry: a oni robią to na co dzień i dla nich takie patrole stają się rutyną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Bo ja nigdy tak nie polatam :cry: a oni robią to na co dzień i dla nich takie patrole stają się rutyną Wsiadasz w PKP na Terespol-Moskwa. Na miejscu jedziesz na lotnisko wojskowe. Tylko nie pamiętam, które - sprawdź w sieci. Płacisz 10 000$. Taniocha. Ze dwie godzinki na szkolenie, wsiadasz do MIG-a, albo SU-ki i lecisz... Za dopłatą jakieś 5000$ w kabinie... pilot da ci poprowadzić "Maszinu". :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipek Opublikowano 24 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Nooo co to jest 15 000$ Nie noszę drobnych przy sobie... Ale chyba będzie trzeba A skoro tylko 15 000$ to dlaczego PKP mam jechać? Przecież mogę sobie wynająć prywaty samolot :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi