Krzysztof.R Opublikowano 26 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Właśnie próbuje ci uświadomić ze 100 wcale nie lata jak zabawka !! :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arco Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Krzysztof, nieważne jakich argumentów użyjesz, kolegi nie przekonasz, szkoda czasu. Na filmach ludzie tym heli robią pętle, beczki i tornada, a ogonek nie ucieka bardziej niż 450-tce na klasycznym HK401B. Oczywiście to nie to samo co TT SP 180, tyle że latając nie mam zamiaru martwić się, o całą mechanikę napędu i sterowania wirnikiem ogona, która pewnie w większości jest do wymiany po byle krecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof.R Opublikowano 26 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Wiem ale nie lubie jak ktoś nie ma zielonego pojęcia a się wymądrza -.-' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 No to kolego źle trafiłeś, udowodnij mi że nie mam pojęcia na gg. Robią pętle i takie tam ale wychodzi to koślawo. Zresztą tłumaczenie "bo na filmach" jest debile.Nie uwierzę że helik z silnikiem na ogonie lata tak samo dobrze jak ten ze zmiennym skokiem łopat na ogonie i tylko o tym tak naprawdę rozmawiamy. Pozatym 180 ma silnik bez szczotkowy a 100 zwykły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof.R Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Nie będę z tobą rozmiawiał bo nie ma to sensu. ja w każdy weekend mam okazje rozmawiac z mistrzem swiata w freetyle helikopterowym. I jakoś On nie twierdzi ze lata to jak "zabawka". więc daj sobie człowieku coś powiedzieć a nie zgrywaj najmądrzejszego. Oczywiscie kazdy może sie mylić ale trzeba umieć sie do tego przyznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi