Krzysztof.R Opublikowano 26 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2011 Właśnie próbuje ci uświadomić ze 100 wcale nie lata jak zabawka !! :twisted:
Arco Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Krzysztof, nieważne jakich argumentów użyjesz, kolegi nie przekonasz, szkoda czasu. Na filmach ludzie tym heli robią pętle, beczki i tornada, a ogonek nie ucieka bardziej niż 450-tce na klasycznym HK401B. Oczywiście to nie to samo co TT SP 180, tyle że latając nie mam zamiaru martwić się, o całą mechanikę napędu i sterowania wirnikiem ogona, która pewnie w większości jest do wymiany po byle krecie.
Krzysztof.R Opublikowano 26 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2011 Wiem ale nie lubie jak ktoś nie ma zielonego pojęcia a się wymądrza -.-'
pawel66 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 No to kolego źle trafiłeś, udowodnij mi że nie mam pojęcia na gg. Robią pętle i takie tam ale wychodzi to koślawo. Zresztą tłumaczenie "bo na filmach" jest debile.Nie uwierzę że helik z silnikiem na ogonie lata tak samo dobrze jak ten ze zmiennym skokiem łopat na ogonie i tylko o tym tak naprawdę rozmawiamy. Pozatym 180 ma silnik bez szczotkowy a 100 zwykły.
Krzysztof.R Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2011 Nie będę z tobą rozmiawiał bo nie ma to sensu. ja w każdy weekend mam okazje rozmawiac z mistrzem swiata w freetyle helikopterowym. I jakoś On nie twierdzi ze lata to jak "zabawka". więc daj sobie człowieku coś powiedzieć a nie zgrywaj najmądrzejszego. Oczywiscie kazdy może sie mylić ale trzeba umieć sie do tego przyznać.
Rekomendowane odpowiedzi