guest Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Witam wszystkich. Nie jestem modelarzem, choć bardzo często, spacerując z psem, Was spotykam i podoba mi się Wasza pasja. Zarejestrowałam się tutaj, bo dzisiaj, w Boże Narodzenie znaleźliśmy w Pychowicach na "śmietniku" samolot. Wygląda na fajna maszynę, nie jest zniszczony i chyba nic mu się nie stało przy upadku. Domyślam się, że ktoś z Was go szuka. Samolot jest w bezpiecznym miejscu. Właściciela proszę o kontakt 602 231 929 - Anita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 A pytanie z innej beczki, masz może żółtego labradora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antek2 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 A pytanie z innej beczki, masz może żółtego labradora? Twoje zainteresowanie kynologią mnie martwi z powodu tego, że lubiłem oglądać Twoje zdjęcia z powietrza (długo nie ma niczego nowego), a nowe hobby może zabrać Ci czas przeznaczony na robienie tychże. No, chyba że interesuje Cię pani, a nie jej pies, to się wycofuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Z powodu częstych podróży niestety nie mogę sobie pozwolić na czworonoga, a żałuję, bo bardzo bym chciał. A żółty labrador często gonił za Fun Cubem, i choć go nigdy nie złapał, to jednak nie o to chodzi by złapać króliczka... Co do nowych zdjęć, to aktualnie na okres zimy wyprowadziłem się do Tajlandii, więc można trochę pooglądać materiału stąd: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Labradory świetnie aportują... Pewnie chodzi o przynoszenie modeli z powrotem :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROTON Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Labradory świetnie aportują... Pewnie chodzi o przynoszenie modeli z powrotem :devil: Zgadza się, w końcu to VIII grupa FCI sekcja 1 - retrievery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzycho61 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Jako, że to rasa "do wodna" polecam w przypadku wodolotów. Mam goldena i wiem cos o tym :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROTON Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Jako, że to rasa "do wodna" polecam w przypadku wodolotów. Mam goldena i wiem cos o tym :-) A na krety terrier będzie lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof.R Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Temacik widze rozwinął się w troche złym kierunku :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Uploaded with ImageShack.us Temacik widze rozwinął się w troche złym kierunku :wink: Mój juz wisi od Września, poszukuję dobrego kotka :devil: ( mój się boi wysokości OSP też :lol2: ) Uploaded with ImageShack.usAle wybudowałem żonie chałupkę i pilnuje :jupi: Dodam,że naprzeciwko ''śmietnika'' :twisted: Labrador nie pomoże :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antek2 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Mój juz wisi od Września, poszukuję dobrego kotkaQuadropter z haczykiem lub From_heaven z którymś ze swoich helikopterów (jeśli wróci z cieplejszych krajów w rozsądnym czasie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Ja polecam podnośnik koszowy i małą piłkę ręczną do gałęzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi