meteor Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Witam Czy któryś z kolegów używa może tego odbiornika? Jaki posiada zasięg? czy latał ktoś nim (a raczej modelem z nim) na dworze? Dobrze się spisuje? Nie łapie zakłóceń? pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Kiedyś dostałem dwa bardzo podobne (pomarańczowe) odbiorniki 5-kanałowe BlueArrow na mikro kwarce. Jeden miał zasięg koło 40 metrów, drugi koło 100 metrów. Nigdy nie odważyłem się włożyć tego do czegokolwiek latającego. Ten lepszy jest w używany w samochodzie, gorszy tylko do prób na biurku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Cześć, Nie pamiętam dokładnie czy używałem tego czy jakiegoś podobnego maleństwa BlueArrow'a. Pożyczył mi go humert_tata gdy bylem w potrzebie za co jeszcze raz chcialbym podziekowac Odbiornik nie miał oczywiście pełnego zasięgu, ale do lotów Zagi na wydmach wystarczał. Ogólnie bałem się odlatywać dalej dlatego nie miałem problemu z tym odbiornikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 17 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 więc chyba się na niego skusze, liczę że zasięg będzie ok. 40m bo zazwyczaj dalej depronem nie odlatuję dziękuję za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 corona 410 jest tansza. latam na niej juz kilka miesiecy i jest super. na hitecu 05ms czasami lapie zaklocenia a na coronie ani razu jeszcze nie zlapalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Z zasięgiem nie jest tak tragicznie jak myślałem. Oprócz tego co miał Łukasz (nadal go ktoś używa ) mam jeszcze dwa takie i latają bez zakłóceń w Minizero i SE5. Czyli w małych elektrykach; zasięgu wystarcza, bo przecież trudno odlecieć małym modelem poza zakres kontroli wzrokowej. PS Przy oblocie Minizero bałem się o zasięg tego odbiornika co doskonale słychać na filmie http://www.szabatowski.livenet.pl/hubert/hubert/zerko1.wmv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 17 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 a tą Corone RS410 ktoś może używa? Jakieś opinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.